Czy Polska może być europejskim liderem szanowania jedzenia?
Podczas konferencji na tematem ograniczania marnowania żywności w Polsce odbędzie się dyskusja o właściwych narzędziach polityki publicznej, celach i programach budowania świadomości na poziomie centralnym i regionalnym. Do rozmowy są zaproszone także firmy.
Organizatorzy postawią pytanie o to, jaki jest pomysł władz na wprowadzenie do polskiego porządku prawnego zapisów dyrektywy odpadowej i czy Polska jest w stanie stać się europejskim liderem szanowania jedzenia.
Konferencja jest także próba integracji ludzi, instytucji, organizacji i firm, dla których ważna jest tematyka ograniczania "food waste".
Potwierdzenie obecności mailowo: tomasz.szuba@venturishoreca.com
Informacje praktyczne
Konferencja dla specjalistów i innych zainteresowanych osóbDaty: 8 kwietnia 2020
Cena: Udział w wydarzeniu jest bezpłatny
HubHub
Al. Jerozolimskie 93
Warszawa
Polska
Kontakt
› Tomasz Szuba› Więcej informacji