Robots
Cookies

Ustawienia cookies

Strona Teraz Środowisko wykorzystuje cookies. Część z nich jest niezbędna do funkcjonowania strony. Inne służą poprawianiu jakości naszych usług.
Więcej  ›
20.04.2024 20 kwietnia 2024

Czy Polska może być europejskim liderem szanowania jedzenia?

8 kwietnia 2020

Podczas konferencji na tematem ograniczania marnowania żywności w Polsce odbędzie się dyskusja o właściwych narzędziach polityki publicznej, celach i programach budowania świadomości na poziomie centralnym i regionalnym. Do rozmowy są zaproszone także firmy.

Organizatorzy postawią pytanie o to, jaki jest pomysł władz na wprowadzenie do polskiego porządku prawnego zapisów dyrektywy odpadowej i czy Polska jest w stanie stać się europejskim liderem szanowania jedzenia.

Konferencja jest także próba integracji ludzi, instytucji, organizacji i firm, dla których ważna jest tematyka ograniczania "food waste".

Potwierdzenie obecności mailowo: tomasz.szuba@venturishoreca.com

Informacje praktyczne

Konferencja dla specjalistów i innych zainteresowanych osób
Daty: 8 kwietnia 2020
Cena: Udział w wydarzeniu jest bezpłatny

HubHub
Al. Jerozolimskie 93
Warszawa
Polska

Kontakt

Tomasz Szuba
Więcej informacji
▲  Do góry strony