Robots
Cookies

Ustawienia cookies

Strona Teraz Środowisko wykorzystuje cookies. Część z nich jest niezbędna do funkcjonowania strony. Inne służą poprawianiu jakości naszych usług.
Więcej  ›
16.04.2024 16 kwietnia 2024

Kawka z prądem odcinek 3 - Trendy i jakość vs oszczędności w branży spożywczej

28 czerwca 2022

Zapraszamy na trzeci odcinek Kawki z prądem!

Plan wydarzenia:

Wraz z ekspertkami: dr Ewą Przysiężną, Business Development Director w HPP TradeBridge oraz dr Anną Dębowską, Dyrektor Sprzedaży Luneos, porozmawiamy o aktualnej sytuacji branży spożywczej, związanej z podwyżkami cen oraz możliwościami oszczędności, które pozwolą na zachowanie wysokiej jakości produktu, bez drastycznej podwyżki ceny dla konsumenta końcowego.

Na spotkaniu podyskutujemy w następujących tematach:
Najnowsze trendy konsumenckie w obliczu kryzysu wojennego i podwyżek cen za tym idących.
Czy ludzie będą wybierać żywność tańszą czy lepszą?
Technologie przetwarzania żywności vs zużyta energia vs trendy.
Na czym oszczędzisz a na czym nie? (WIBOR, inflacja, jakość produktów)
Technologie oszczędności energii
Koszty wytwarzania i marża - gdzie jest miejsce na utrzymanie jakości?
Ile naprawdę można zaoszczędzić na energii? Case study Transformacji energetycznej.

Webinar dla producentów żywności i kreatorów marek w sektorze FMCG i nie tylko.

Informacje praktyczne

Spotkanie dla szerokiej publiczności
Daty: 28 czerwca 2022

Godzina: 10:30
https://luneos.clickmeeting.com/trendy-i-jakosc-vs-oszczednosci-w-branzy-spozywczej-kawka-z-pradem-3/register
On-line
Polska

Kontakt

a.seroczynska@luneos.pl
Telefon: 510-042-717
Więcej informacji
▲  Do góry strony