Robots
Cookies

Ustawienia cookies

Strona Teraz Środowisko wykorzystuje cookies. Część z nich jest niezbędna do funkcjonowania strony. Inne służą poprawianiu jakości naszych usług.
Więcej  ›
12.05.2021 12 maja 2021

Seminarium naukowe: Jak ograniczyć marnotrawstwo żywności? Działania, zalecenia

27 kwietnia 2021

IOŚ-PIB zaprasza na seminarium naukowe w formule on-line: Jak ograniczyć marnotrawstwo żywności? Działania, zalecenia, które odbędzie się 27 kwietnia 2021 r. o godz. 10.00.

IOŚ zaprasza naukowców, praktyków, pracowników administracji publicznej i wszystkich zainteresowanych tematem marnotrawstwa żywności w Polsce.

Seminarium jest organizowane w ramach projektu PROM i ma charakter otwarty. Ilość miejsc jest ograniczona.

Informacje praktyczne

Spotkanie dla specjalistów i innych zainteresowanych osób
Daty: 27 kwietnia 2021
Cena: Seminarium ma charakter otwarty (limit miejsc)

On-line
Cała Polska

Kontakt

Więcej informacji
▲  Do góry strony