Robots
Cookies

Ustawienia cookies

Strona Teraz Środowisko wykorzystuje cookies. Część z nich jest niezbędna do funkcjonowania strony. Inne służą poprawianiu jakości naszych usług.
Więcej  ›
27.06.2022 27 czerwca 2022

Trendy i jakość vs oszczędności w branży spożywczej

28 czerwca 2022

Wyjątkowy webinar 'Trendy i jakość vs oszczędności w branży spożywczej'. Tym razem, już w 3 odcinku 'Kawki z prądem', kobiece grono eksperckie z dwóch branż! Ewa Przysiężna Business Development Director w HPP TradeBridge i Anna Dębowska Dyrektor Sprzedaży Luneos wraz z prowadzącą spotkanie Anna Seroczyńska porozmawiają o aktualnej sytuacji branży spożywczej, związanej z podwyżkami cen oraz potencjałem oszczędności, pozwalającym na zachowanie wysokiej jakości produktu, bez drastycznej podwyżki ceny dla konsumenta.

⏰ 28 czerwca / godz: 10:30 / ZAPISY ✍ bit.ly/3NpykkE

Jakich tematów możesz się spodziewać?
✔️ Najnowsze trendy konsumenckie w obliczu kryzysu wojennego i podwyżek cen za tym idących.
✔️ Czy ludzie będą wybierać żywność tańszą czy lepszą?
✔️ Technologie przetwarzania żywności vs zużyta energia vs trendy.
✔️ Na czym oszczędzisz a na czym nie? (wibor, inflacja, jakość produktów)
✔️ Technologie oszczędności energii.
✔️ Koszty wytwarzania i marża - gdzie jest miejsce na utrzymanie jakości?
✔️ Ile naprawdę można zaoszczędzić na energii? Case study Transformacji energetycznej.

Informacje praktyczne

Spotkanie dla szerokiej publiczności
Daty: 28 czerwca 2022

On-line
Cały świat

Kontakt

a.seroczynska@luneos.pl
Więcej informacji
▲  Do góry strony