Organic Food Conference
W tym roku Organic Food Conference to miejsce w szczególności przeznaczone dla przetwórców żywności ekologicznej, detalistów, handlowców, importerów i organów kontrolnych, a w jej programie znajdą się tematy m.in.:
• Europejski Zielony Ład i jak osiągnąć cel 25% ekologicznych gruntów uprawnych do 2030 r.
• Oczekiwane zmiany w nowym Rozporządzeniu Ekologicznym UE;
• Aktualizacja projektu ProOrg, jak powinny wyglądać opakowania produktów ekologicznych;
• Przykłady projektów biznesowych we współpracy z FoodShift2030.
Podobnie jak w poprzednich edycjach OFC przedstawiciele sektora, decydenci i uczestnicy będą mieli możliwość nawiązania kontaktów, wymiany wiedzy i uzyskania wglądu w rozwój łańcucha dostaw, trendy rynkowe i wiele więcej.
Informacje praktyczne
Konferencja dla specjalistówDaty: od 30 września 2021 do 1 października 2021
On-line / Warszawa
Polska